Länkar till Media o Poddar mm

Här hittar du några länkar till alternativmediasidor, poddar mm som den vite mannen gillar.  Diskussionerna i samtliga länkar är positiva till vita heterosexuella män. Under 2019 – 2020 så verkar det ha dragits igång “massor” med nya boggar/podcasts och dylikt som inte är så väldigt PK. Du kanske hittar någon du inte känner till.

Amerikanska Nyhetsanalyser – Leds av Ronie Berggren. Med över 1000 avsnitt är podcasten, som startades i januari 2012, en av Sveriges tidigaste och mest aktiva politiska poddar. Ronie har intervjuat många av Sveriges främsta USA- och utrikespolitiska experter. Även islam diskuteras.

Björn Björkqvist hittar du på Youtube. Björn har varit engagerad för svensk nationalism i cirka 25 år. Här ges kortare kommentarer till aktuella frågor. Favoritfrågor är invandring, modern svensk historia, feminism, yttrandefrihet med mera.

Den Kokta Grodan – Gustav Kasselstrand och Erik Berglund pratar och poddar om det mesta. Lite av Alternativ för Sverige – inifrån. Tyvärr är den avslutad, men väl värd att lyssna på ändå.

Det Goda SamhälletDet Goda Samhället är en opinionsbildande sajt som består av olika röster som undersöker, avslöjar och borrar i de brännande samhällsfrågorna. Här skapas samtidens självförståelse.

Exakt24 – Nystartad och är en medieplattform för och av oberoende och orädda skribenter, reportrar, fotografer och poddare.

GOD TON (TM) – Hanif Bali och Per Lindgren är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet.

Ingrid och Maria – Journalistens främsta lojalitet är gentemot läsarna, lyssnarna och tittarna. Hon eller han ska aldrig undanhålla eller förvränga fakta i lojalitet med makten, arbetsgivaren eller andra intressegrupper. Uppdraget är att beskriva verkligheten så korrekt det bara går, så att medborgarna har en ärlig chans att fatta kloka och genomtänkta beslut både i stora och små frågor

Lennart Matikainen – Relationscoachen med mera med mera har en egen kanal på Youtube.

Nontube.net – är ett nystartat (hösten 2019) initiativ och ett alternativ till Youtube när det gäller att erbjuda en plattform för svenska alternativmedia. Här hittar du Ingrid och Maria, Palaestra Media och SWEBB-TV.

Norrön Framtid – Nystartad videokanal på Youtube analyserandes aktuella ämnen av och med Jeff Ahl och en och annan gäst. Ej aktiv i detta forum nu.

Palaestra media – Producerar podcasts, anordnar konferenser och gör dokumentärer om aktuella saker i vårt samhälle och om boernas situation i Sydafrika.

Sunt Förnuft – Gustav Kasselstrand´s nystartade videoblog (April 2020).

SWEBB-TV – Svensk Webbtelevision är ett medborgarfinansierat initiativ för att skapa medborgarjournalistik som bygger på ideella insatser. Svensk Webbtelevision stödjer folkligt engagemang, lokal närvaro och inflytande och på sikt genom delägarskap. Vi granskar makthavarna – inte medborgarna. Vi är Medborgarnas Media!

SVEGOT – Nättidningen Svegot och Radio Svegot är en dagstidning respektive podd  som ges ut av den ideella föreningen SVEGOT-DFS (Det Fria Sverige i Älgarås). Syftet med nättidningen och podden är att bredda det svenska medielandskapet och samtidigt lyfta frågor som är viktiga för föreningen, och arbeta för att driva opinionen i en riktning som mer påminner om föreningens idéer.

Verklighetschecken – VERKPODD – VÄLKOMNA TILL VERKLIGHETSCHECKEN! Vi må kämpa i motvind, men kom ihåg: David vann över Goliat! Poddcasten är ny, men bakom programmet står en programledare med närmare 10 år av samhällskritiskt poddande bakom sig.